Speelronde 11: De Afsluiting

Vandaag was de laatste speelronde van Playing for Success. Voordat de ouders en andere belangstellenden kwamen, oefenden alle kinderen nog één keer hun presentatie. Hierbij maakten ze gebruik van de tips van Magic Care (stevig staan, de groep aankijken en duidelijk praten). Na de pauze was het tijd om de presentaties en de goochelshow aan iedereen te laten zien. Voor sommige kinderen was het best spannend om hun verhaal ineens aan zo’n grote groep mensen te moeten vertellen. Maar uiteindelijk heeft iedereen doorgezet en zijn/haar verhaal verteld. Knap!

Tijdens de afsluiting lieten we de filmpjes van Stop Motion zien. Hieronder vind je de links naar de verschillende filmpjes.

Voor ‘De verdwaalde kabouter‘ door: Nathan, Sep, Julian en Noah klik hier                                      Voor ‘Het Vrolijke Team‘ door: Brian, Jayden H, Steffie, Sophronia en Anita klik hier                        Voor ‘De betoverde kabouter‘ door: Jayden B, Yvaine, Jason, Kiki en Roman klik hier

Ook zijn er kinderen die een vlog hebben gemaakt. Deze links naar de vlogs zijn hieronder te vinden: 

  Voor de vlog van Julian en Yvaine (goochelen) klik hier                                                                        Voor de vlog van Anita en Noah (appeltaart) klik hier

Tot slot lieten we nog filmpjes zien van de opdracht ‘Videostar‘. Hieronder ook de links voor deze filmpjes: 

Voor de filmpjes van Brian, Jason en Kiki klik hier en hier                                                                    Voor het filmpje van Sophronia, Sep, Noah, Yvaine en Nathan klik hier

Na het officiële gedeelte was er nog de gelegenheid voor wat drinken en om wat na te praten. We kijken met veel plezier terug op de samenwerking en hopen dat de kinderen ook na Playing for Success aan hun leerdoelen blijven werken. Het evaluatieboekje hebben de kinderen mee naar huis gekregen. Zo kunnen ze de tips nog eens teruglezen. We wensen iedereen het beste en wie weet: “Tot ziens!”

Dit bericht is geplaatst in Weblog. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.