Speelronde 12: De Afsluiting

Vandaag was de laatste speelronde van Playing for Success. Voordat de ouders en andere belangstellenden kwamen, oefenden alle kinderen nog één keer hun presentatie. Hierbij maakten ze gebruik van de tips van Magic Care (stevig staan, de groep aankijken en duidelijk praten). Na de pauze was het tijd om de presentaties en de goochelshow aan iedereen te laten zien. Voor sommige kinderen was het best spannend om hun verhaal ineens aan zo’n grote groep mensen te moeten vertellen. Maar uiteindelijk heeft iedereen doorgezet en zijn/haar verhaal verteld. Knap! Hierdoor zijn de laatste ADO’s verdiend en kreeg iedereen de beloofde verrassing! 

Tijdens de afsluiting lieten we een aantal vlogs zien. De links van de verschillende vlogs vind je hieronder: 

  Voor de vlog van Brian, Zeena en Safaa over de appeltaart klik hier                                                      Voor de vlog van Brian en Hejar over “Videostar” klik hier                                                                      Voor de vlog van Guenole en Safaa over “In de Wolken” klik hier                                                          Voor de vlog van Romano en Zeena over het goochelen klik hier

Daarnaast lieten we filmpjes zien van de opdracht ‘Videostar‘. De links van de verschillende clips vind je hieronder:

 Voor het filmpje van Guenole, Cleyenzo, Romano en Joshua klik hier                                                   Voor het filmpje van Zeena, Younes, Anastasiya en Hejar klik hier                                                       Voor het filmpje van Rojina, Mohammed, Brian en Rishenna klik hier

Na het officiële gedeelte was er nog de gelegenheid voor wat drinken en om wat na te praten. We kijken met veel plezier terug op de samenwerking en hopen dat de kinderen ook na Playing for Success aan hun leerdoelen blijven werken. Het evaluatieboekje hebben de kinderen mee naar huis gekregen. Zo kunnen ze de tips nog eens teruglezen. We wensen iedereen het beste en wie weet: “Tot ziens!”

Voor foto’s van de afsluiting klik hier

Dit bericht is geplaatst in B!ngoal Stadion, Weblog. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.