Speelronde 11

Vandaag was de laatste speelronde van Playing for Success. Omdat we niet in het stadion terecht konden, was deze afsluitende bijeenkomst op basisschool De Wissel. Voordat de ouders en andere belangstellenden kwamen, oefenden alle kinderen nog één keer hun presentatie. Hierbij maakten ze gebruik van de tips van Magic Care (stevig staan, de groep aankijken en duidelijk praten). Na de pauze was het tijd om de presentaties en de goochelshow aan iedereen te laten zien. Voor sommige kinderen was het best spannend om hun verhaal ineens aan zo’n grote groep mensen te moeten vertellen. Maar uiteindelijk heeft iedereen doorgezet en zijn/haar verhaal verteld. Knap!

Na het officiële gedeelte was er nog de gelegenheid om wat na te praten. We kijken met veel plezier terug op de samenwerking en hopen dat de kinderen ook na Playing for Success aan hun leerdoelen blijven werken. Het evaluatieboekje hebben de kinderen mee naar huis gekregen. Zo kunnen ze de tips nog eens teruglezen. We wensen iedereen het beste en wie weet: “Tot ziens!”

Voor de foto’s van de afsluiting klik hier

Tijdens de afsluiting lieten we filmpjes zien van de opdracht ‘Videostar’. Klik op Videostar om een van de  clipjes nog eens te bekijken. 

Daarnaast lieten we ook verschillende vlogs zien. Die kun je terugkijken door te klikken op het onderwerp van de vlog. We wensen je veel kijkplezier! 

Vlog appeltaart door Noa

Vlog Een dag bij Playing for Success door Hans en Cloë

Dit bericht is geplaatst in B!ngoal Stadion, Weblog. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.