Speelronde 2

Opdracht van de weekVandaag ga ik niets uit de weg, ook niet de moeilijke dingen

Het domein motivatie staat de komende weken centraal. Om hier ook thuis en op school aan te kunnen werken kunt u de opdracht van de week met het kind bespreken. Wat betekent de opdracht van de week? Waar heeft het mee te maken? (doorzetten) Op welke momenten kan je hieraan werken? Zo kan een kind, bij een moeilijke opdracht, tegen zichzelf zeggen: “Ik kan het” of: “Ik ga het proberen”. Wanneer het dan nog niet lukt, mag het kind altijd om hulp vragen. Hiermee leert het kind zijn/haar eigen verantwoordelijkheid te nemen en leert het dat het niet erg is wanneer iets moeilijk is. Een compliment geven wanneer een kind doorgezet heeft, bevordert het zelfvertrouwen en leert hem/haar om met moeilijke situaties/dingen om te gaan.

Even geen Playing for Success bij ADO Den Haag. Dus bij deze een online opdracht waar je zelf (thuis) mee aan de slag kunt! Bekijk het filmpje door te klikken op: opdracht van de week

Hieronder nog wat tips die jou kunnen helpen bij het maken van je eigen superstar 🌟
– Je mag zelf bedenken hoe je deze gaat maken. Alles mag: knutselen, tekenen of iets op de computer….    Wees creatief! ✏💻
– Denk aan dingen waar jij trots op bent en verwerk deze in jouw ster.
– Het is jouw ster. Het gaat om jou. Alles is goed. 😊

Klaar? Mail dan (een foto van) jouw ster naar: 📩 w.spierenburg@playingforsuccess.nl 

Lukt het even niet of weet je niet zo goed hoe je moet beginnen? Bedenk dan dat je ook hulp kunt vragen! Probeer door te zetten en te denken aan het gevoel dat je zult hebben als je je opdracht af hebt. Dan heb je gelijk gewerkt aan de opdracht van de week: Vandaag ga ik niks uit de weg; ook niet de moeilijkere dingen!

Succes! 

Dit bericht is geplaatst in B!ngoal Stadion, Weblog. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.