Speelronde 11: De Afsluiting

Vandaag was de laatste speelronde van Playing for Success. Voordat de ouders en andere belangstellenden kwamen, oefenden alle kinderen nog één keer hun presentatie. Hierbij maakten ze gebruik van de tips van Magic Care (stevig staan, de groep aankijken en duidelijk praten). Na de pauze was het tijd om de presentaties en de goochelshow aan iedereen te laten zien. Voor sommige kinderen was het best spannend om hun verhaal ineens aan zo’n grote groep mensen te moeten vertellen. Maar uiteindelijk heeft iedereen doorgezet en zijn/haar verhaal verteld. Knap!

Voor foto’s van de afsluiting klik hier

Tijdens de afsluiting lieten we filmpjes zien van de opdracht ‘Videostar’. Hieronder de link zodat je deze ook thuis nog eens kunt bekijken. Voor niet alle kinderen hadden we toestemming voor het plaatsen van beeldmateriaal. Vandaar alleen de filmpjes van de kinderen van wie we wel toestemming hebben gekregen. 

Voor de clip van Brian, Ashley en Luciano klik hier

Ook lieten we een aantal vlogs zien. Klik in de link hieronder voor de juiste vlog.                                    Voor de vlog over het goochelen door Sherani en Luciano klik hier                                                        Voor de vlog over de appeltaart door Taylan en Akram klik hier                                                          Voor de vlog ‘In de Wolken’ door Jochem en Joey klik hier

Na het officiële gedeelte was er nog de gelegenheid voor wat drinken en om wat na te praten. We kijken met veel plezier terug op de samenwerking en hopen dat de kinderen ook na Playing for Success aan hun leerdoelen blijven werken. Het evaluatieboekje hebben de kinderen mee naar huis gekregen. Zo kunnen ze de tips nog eens teruglezen. We wensen iedereen het beste en wie weet: “Tot ziens!”

Dit bericht is geplaatst in B!ngoal Stadion, Weblog. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.