Speelronde 11

Vandaag was de laatste speelronde van Playing for Success. Voordat de ouders en andere belangstellenden kwamen, oefenden alle kinderen nog één keer hun presentatie. Hierbij maakten ze gebruik van de tips van Magic Care (stevig staan, de groep aankijken en duidelijk praten). Na de pauze was het tijd om de presentaties en de goochelshow aan iedereen te laten zien. Voor sommige kinderen was het best spannend om hun verhaal ineens aan zo’n grote groep mensen te moeten vertellen. Maar uiteindelijk heeft iedereen doorgezet en zijn/haar verhaal verteld. Knap!

Na het officiële gedeelte was er nog de gelegenheid om wat na te praten. We kijken met veel plezier terug op de samenwerking en hopen dat de kinderen ook na Playing for Success aan hun leerdoelen blijven werken. Het evaluatieboekje hebben de kinderen mee naar huis gekregen. Zo kunnen ze de tips nog eens teruglezen. We wensen iedereen het beste en wie weet: “Tot ziens!”

Tijdens de afsluiting konden we helaas geen filmpjes laten zien. Zoals beloofd hieronder de filmpjes van de kinderen van wie we toestemming hebben om de filmpjes te plaatsen.  Hieronder de links, zodat je deze thuis alsnog kunt bekijken.

Voor de verschillende vlogs kun je klikken op de titels van de vlog. We wensen jullie veel kijkplezier!

Appeltaart door Jayden en Tom

Find it! door Binck en Irfaan

Goochelen door Just en Mohamed

 

Dit bericht is geplaatst in B!ngoal Stadion, Weblog. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.