Speelronde 3

Hallo allemaal,
Vorige week kon je je eigen superstar maken. Je kon je talenten verwerken in een ster. En wat hebben we veel mooie sterren langs zien komen! 🌟

De opdracht die we deze week voor jullie bedacht hebben, heeft alles te maken met fotografie. 📸 Maak drie foto’s die iets over jou vertellen en verwerk deze in een collage (drieluik). Deze foto’s kunnen met elkaar te maken hebben of juist helemaal niet. Nu we allemaal thuiswerken, zal dit nu vooral zijn wat er in en om jouw huis gebeurt. Wat hoort bij jou? Wat vind jij belangrijk/leuk? Alles mag! Maak van tevoren een plan en bedenk wat je wil gaan fotograferen. Hiervoor kun je een camera gebruiken, maar natuurlijk ook je mobiel of IPad. Uiteindelijk ga je jouw mooiste drie foto’s naast elkaar plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld met de app ‘Foto Collage’. Zo maak je een mooi overzicht van wat voor jou belangrijk is. Neem ons mee en geef ons een kijkje in jouw leven! We zijn benieuwd naar jullie foto’s. 😊 Succes!

Je collage kun je sturen naar: w.spierenburg@playingforsuccess.nl  📩

Ook deze week staat de opdracht van de week in het teken van motivatie. Wat kun je doen als iets even niet lukt? Bedenk dat je altijd hulp kunt vragen. Dit kan thuis aan je vader of moeder en op school aan een klasgenoot of aan de juf of meester. Daarnaast kun je ook een opdracht even overslaan en deze op een later moment nog een keer proberen.
Probeer tijdens het werken aan je schoolwerk en/of onze opdracht hier eens aan te denken: Vandaag geef ik het niet te snel op!

Dit bericht is geplaatst in B!ngoal Stadion, Weblog. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.