ADO Den Haag

ADO Den Haag 

ADO Den Haag stelt de Persruimte beschikbaar voor Playing for Success. Daarnaast krijgen de kinderen van Playing for Success, tijdens hun deelname, kaartjes voor een thuiswedstrijd van ADO Den Haag. Ook de spelers van ADO Den Haag verlenen hun medewerking door, indien dit mogelijk is, een bezoek te brengen aan het leercentrum. Tot slot verlenen medewerkers van ADO Den Haag belangeloos hun medewerking tijdens de beroependag (Meer dan Voetbal) in het stadion. Voor meer informatie over ADO Den Haag kunt u terecht op de site: https://www.adodenhaag.

ADO Den Haag in de Maatschappij

ADO Den Haag is een volksclub met een voetbalhistorie van ruim 100 jaar en is onlosmakelijk verbonden aan de stad Den Haag en haar regio. De club verricht al vele jaren een ruim aanbod aan sociaal maatschappelijke activiteiten en laat daarmee zien midden in de samenleving te staan, want ADO Den Haag is voor iedereen. Om deze activiteiten goed te borgen, is in 2011 een aparte stichting opgericht: ADO Den Haag in de Maatschappij.”(bron: http://adodenhaag.nl/maatschappelijk/organisatie/missie/)

Medewerkers van ADO Den Haag in de Maatschappij verzorgen tijdens de eerste speelrondes van Playing for Success een rondleiding door het Bingoalstadion. Daarnaast wordt er, tijdens de periode van deelname, geprobeerd om een bezoek van de spelers te organiseren. De medewerkers van ADO Den Haag in de Maatschappij spelen hierin een belangrijke rol.

Voor meer informatie over ADO Den Haag in de Maatschappij en over hun projecten kunt u terecht op de site: http://adodenhaag.nl/maatschappelijk/organisatie/missie/.